Intesa

intesa

Intesa vzw is een dienstencentrum dat in Borgloon zorg biedt aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Zo zijn er de woonhuizen, de dagcentra en ook bieden we zorg aan huis.

Goede zorg overstijgt het strikt noodzakelijke wassen, eten, werken en slapen. Wij willen onze bewoners en cliënten graag helpen om een boeiend en gevuld leven te hebben. Vrijwilligers kunnen dan ook meer kleur geven aan hun leven. Meer info vind je op de website www.intesa.be

Voel jij je aangesproken voor één van de onderstaande vacatures? Wil je wat betekenen voor onze bewoners? Kom gerust eens langs, we vertellen je meer over onze werking en wat jij kan betekenen. Contact: greetschepens@intesa.be of tel 012 39 04 60

Openstaande vacatures :

Ø  Voor ons dagcentrum “de Herkvallei” in Hoepertingen zoeken we chauffeurs die met een minibusje willen rijden. Er is geen speciaal rijbewijs voor nodig en we maken je wegwijs om met het busje te rijden. Op woensdag, donderdag en vrijdag zoeken we een chauffeur voor een ochtend- en/of een avondrit te doen (ongeveer van 8u – 10u en van 16u50 tot 17u50).

Ø  Een cliënt van “de Herkvallei” wil ook graag 1 keer per week eens naar de bibliotheek gaan. Heb jij nog wat tijd ?

Ø  Vanuit ons dagcentrum in Broekom , zoeken we iemand die mee kan gaan zwemmen met een klein groepje. Er gaat  steeds een vaste begeleider mee en de vrijwilliger is een extra persoon. Zo geniet elke zwemmer van wat hulp, plezier en een warm contact. We gaan elke week zwemmen op woensdagvoormiddag van 10u30 tot 11u45. Je ontmoet het groepje  in een privézwembad in Borgloon-centrum.