Gezinsbond

De gezinsbond is al langer gekend met zijn kinderoppasdiest en gezelschapsdienst.

De kinderoppasdienst werkt ondertussen volledig digitaal. U dient lid te zijn van de gezinsbond (40 euro per gezin, per jaar, of gratis in het eerste levensjaar van uw kindje) en wanneer u zich dan digitaal inschrijft op de website van de kinderoppasdiest, kan u al onze oppassers of iemand van de lijst vragen om te komen babysitten… Dit systeem werkt goed, en vraagt een vrijwilligersvergoeding voor de oppasser van 4 euro per uur, en na 12u 8 euro.  Voor de verzekering is er een kredietsysteem, waarbij slechts1 euro per prestatie wordt gerekend.

De gezelschapsdienst biedt gezelschap voor bejaarden of gehandicapten aan. Het tarief is hetzelfde als voor de kinderoppasdiest: 4 euro per uur, en na 12u 8 euro.  Ook hier wordt gevraagd lid te worden van de gezinsbond, (40 euro per gezin per jaar). omdat iedere bejaarde specifieke hulp nodig heeft, komt de verantwoordelijke van uw regio eerst op bezoek, zodat ze kan zoeken naar een goede match.  Zij zorgt tevens voor de verzekeringsboekjes…

Indien u graag meer weet hierover, kan u alles vinden op de nationale website van de gezinsbond, maar ook kan u Hedwig Ory aanspreken, die de regiocoordinator is voor Borgloon.

Indien u graag uw diensten aanbiedt via dit kanaal, heel graag ook bij Hedwig Ory

Telnr 012/744793

Graethempoort 5a

Borgloon

Kod.borgloon@gmail.com

gezinsbond